Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Τίτλοι τέλους: Αυτές είναι οι εκπομπές που δεν θα συνεχίσουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν


Η πιο δύσκολη τηλεοπτικά σεζόν φτάνει στο τέλος της και παίρνει μαζί της κόπους… ετών. Τα κανάλια βίωσαν εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις, αυτό είναι πλέον γνωστό. Οι ιθύνοντες είδαν τα νούμερα τηλεθέασης να πέφτουν δραματικά ακόμα και στην περίπτωση των πιο δοκιμασμένων συνταγών. Στην τηλεοπτική αυτή μάχη, κάποιοι κατάφεραν να επιβιώσουν. Κάποιοι, άλλοι, όμως δε μπόρεσαν να βγουν αλώβητοι. Κάπως έτσι, η σεζόν αυτή θα είναι και η τελευταία μερικών από τις πιο γνωστές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Αγαπήθηκαν, έγιναν συνήθεια, σχολιάστηκαν, κατακρίθηκαν, απογοήτευσαν. Η καθεμία από αυτές πέτυχε κάτι διαφορετικό. Κοινός τους παρονομαστής; Η σεζόν 2016 – 2017 θα είναι η τελευταία τους.
Ποιες είναι οι εκπομπές που σε μερικές εβδομάδες από σήμερα θα ρίξουν αυλαία;

Lucky room – Ant1


Έχει χαρακτηριστεί από τους τηλεκριτικούς ως «η μεγαλύτερη αποτυχία της σεζόν». Και πράγματι ήταν. Το τηλεπαιχνίδι του Ant1 δεν κατάφερε να συγκινήσει το κοινό, με τον Γιώργο Λιάγκα να χρεώνεται την αποτυχία του. Σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω, ο Ant1 ουδεμία πρόθεση έχει να δώσει το πράσινο φως για τη συνέχιση του Lucky room και δεν τον αδικούμε καθόλου.

Rising StarAnt1

Εδώ δε μιλάμε για το τέλος κάποιας εκπομπής που μετά από χρόνια «κόβεται», μα για το «φρένο» στο volume 2 ενός πολλά υποσχόμενου μουσικού σόου που απογοήτευσε πολύ το κανάλι με τις χαμηλές του πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.
Το Rising Star δεν θα επιστρέψει στον Ant1 ως είθισται με τα βραδινά talent shows, καθώς -όπως αποδείχτηκε- δεν στάθηκε ικανό να εθίσει τους τηλεθεατές. Είχε, βλέπετε, απέναντί του το Survivor.

Δεν ήταν το τυχερό του φέτος του Γιώργου Λιάγκα…

Στην υγειά μας ρε παιδιά – ALPHA

 

Όπως όλα δείχνουν, όσο τραγουδήσαμε, τραγουδήσαμε. Όσο χορέψαμε, χορέψαμε. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και οι καλεσμένοι του δε θα μας κρατούν πια συντροφιά τα Σαββατόβραδα, αφού ο ALPHA έκρινε πως η εκπομπή δεν έχει κάτι παραπάνω να προσφέρει. Οι λόγοι; Σημαντικοί.

Έτσι λοιπόν, αν ο παρουσιαστής δεν καταφέρει να βρει νέα τηλεοπτική στέγη –που είναι και το πιο πιθανό σενάριο- η εκπομπή θα ολοκληρώσει την τηλεοπτική της πορεία, 13 χρόνια μετά την πρεμιέρα της.

Ράδιο Αρβύλα – Ant1


Και η παρέα του Ράδιο Αρβύλα αναμένεται να κουνήσει μαντήλι στους τηλεθεατές πριν μπει ο Ιούλιος. Ο λόγος δεν είναι τα πεσμένα νούμερα τηλεθέασης (που οφείλονται κυρίως στον «τυφώνα» Survivor), μα το γεγονός πως το κανάλι έχει άλλες βλέψεις για τον Αντώνη Κανάκη. Αν ισχύσουν όσα ακούγονται στα δημοσιογραφικά στέκια, τη νέα σεζόν θα δούμε τον παρουσιαστή με νέα εκπομπή και χωρίς την παλιά του τηλεοπτική παρέα.

Σπίτι μου σπιτάκι μου – ALPHA

 

Κακό κλίμα μεταξύ των συντελεστών, χαμηλά νούμερα τηλεθέασης ή ο συνδυασμός αυτών των δύο; Χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί τι ακριβώς φταίει και το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» δεν θα συνεχιστεί, το τηλεοπτικό κοινό δε μοιάζει να στεναχωριέται ιδιαιτέρως. Η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από την πρώτη χρονιά μετάδοσής της δεν ήταν το… καμάρι του καναλιού της Κάντζας όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης. Και από τη στιγμή που ο σταθμός έχει αποφασίσει σαρωτικές αλλαγές προκειμένου να ενισχύσει τη δυναμική του, από του χρόνου στον ALPHA θα βλέπουμε μια ξανθιά λιγότερη.

Όλα Ξεκόλλα – Ant1

 

Ο Ant1 προβάλλει την εκπομπή «Όλα» από τα μέσα του 2006, όταν αυτή μετακόμισε από την Κάντζα στο κανάλι του Αμαρουσίου. 11 χρόνια μετά, θα ρίξει κι αυτή αυλαία, ύστερα από μία όχι και τόσο επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν. Πρόκειται για μία από τις πιο αγαπημένες late night τηλεοπτικές εκπομπές που –όμως- μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Περρή και της ομάδας του, έχασε την παλιά της δόξα.

Η Ελένη Μενεγάκη «μετακομίζει» ξανά!


Εδώ δε μιλάμε για τέλος της εκπομπής, μα για αλλαγή ζώνης. Ενώ η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε και εδραιώθηκε στο πρωινό, ο ALPHA την «μετακόμισε» στη μεσημεριανή ζώνη και τώρα… τη γυρνά στα παλιά της λημέρια. Τα πρωινά! Έτσι, η Ελένη θα γυρίσει ξανά στο «καλημέρα» και θα βρεθεί απέναντι από τη Φαίη Σκορδά. Αυτή κι αν θα είναι μάχη… Πηγή: Menshouse.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου