Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

"Κόβονται" The Voice και Survivor από το Star

 
 
Οι 4 τηλεοπτικές άδειες δόθηκαν και αυτό αλλάζει πάρα πολλά δεδομένα σε σχέση με το στήσιμο του προγράμματος των καναλιών, που έμειναν εκτός. Το Star ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα.
Έτσι λοιπόν τόσο το show "The Voice", όσο και το ριάλιτι "Survivor" δεν θα προβληθούν από το Star τη νέα σεζόν.

Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες του tvnea.com συμβαίνει για δύο λόγους.Αρχικά στο συμβόλαιο του ελληνικού καναλιού με τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό,που διαθέτει τα συγκεκριμένα προγράμματα,υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος όρος.Αυτός είναι πως η συμφωνία των 2 πλευρών "σπάει" σε περίπτωση που ο σταθμός σταματήσει να έχει άδεια πανελλαδικής εμβέλειας.

Έτσι και θεματική ή περιφερειακή άδεια να αποκτήσει το προσεχές διάστημα το Star,τότε αυτό δεν αλλάζει τα δεδομένα σε σχέση με τις συγκεκριμένες παραγωγές.Τα συγκεκριμένα παιχνίδια ενδέχεται να διεκδικηθούν από τους υπάρχοντες τηλεοπτικούς σταθμούς με άδεια (Ant1,Skai) ή από τους δύο νέους(Καλογρίτσας,Μαρινάκης).

Κατά δεύτερον,η διοίκηση του Star επιθυμεί να στηρίξει τους εργαζόμενους του με κάθε τρόπο.Έτσι παραιτείται από την οποιαδήποτε εκ νέου εκδίκηση(ενδεχομένως δηλαδή ένα συμβόλαιο χωρίς τον περιορισμό πανελλαδικής εμβέλειας) των παιχνιδιών αυτών,διότι έχουμε να κάνουμε με τελείως εξωτερικές παραγωγές,άρα και με μη εργαζόμενους του σταθμού.Όσο εκπέμπει το κανάλι,οι εργαζόμενοι του Star θα συνεχίζουν να εργάζονται και να πληρώνονται κανονικά.Μάλιστα χθες ενημερώθηκαν οι δημοσιογράφοι των εκπομπών "Live U" και "Αλήθειες με τη Ζήνα" πως την επόμενη εβδομάδα θα γνωστοποιηθεί και ημερομηνία της πρεμιέρας αυτών. Πηγή: Thestival.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου