Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Rising Star και The Voice στη μάχη για την πιο δυνατή κριτική επιτροπή – Ποιοι είπαν το ναι; Ονόματα έκπληξη!

 

Ο ανταγωνισμός την σεζόν που έρχεται γοργά θα είναι καθώς όλα δείχνουν ο σκληρότερος των τελευταίων χρόνων και τα κανάλια προσπαθούν να οχυρώσουν όσο καλύτερα γίνεται τα «κάστρα» τους.
Στο επίπεδο των μεγάλων παραγωγών, ο ΑΝΤ1 ρίχνει όλες τις δυνάμεις του στο νέο για την ελληνική τηλεόραση «Rising Star«, ενώ το Star στο δοκιμασμένο «The Voice«. Τα δύο κανάλια έχουν βάλει στόχο να βγάλουν στον αέρα τα ανταγωνιστικά τους talent show μέσα στον Οκτώβρη και οι προετοιμασίες τους έχουν ήδη ξεκινήσει.

Στο τιμόνι του Rising Star ο έμπειρος Γιώργος Λιάγκας, ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης που μέχρι τώρα έχει φέρει εις πέρας ό,τι του έχει ανατεθεί, θα δοκιμαστεί αυτή τη φορά στο ζωντανό The Voice.
 
Rising Star

Μπορεί στο Rising Star οι τηλεθεατές να πρωταγωνιστούν με την ενεργό συμμετοχή τους, ωστόσο η κριτική επιτροπή που θα αξιολογεί τους υποψηφίους είναι αναπόσπαστο κομμάτι του show. Έτσι λοιπόν η Δέσποινα Βανδή έχει ήδη δώσει τα χέρια με το κανάλι του Αμαρουσίου, το οποίο ποντάρει στην συνεργασία του με την τραγουδίστρια. Ο χειμώνας για την Δέσποινα Βανδή θα ξεκινήσει μακριά από την πίστα, αφού έχει και θεατρικά σχέδια στα σκαριά. Και ο Χρήστος Μάστορας θα έχει μια θέση στην επιτροπή του Rising Star, εξάλλου το όνομα του frontman του συγκροτήματος Melisses είχε ακουστεί από νωρίς για το show.

Η έκπληξη του Rising Star – προς το παρόν, καθώς το τέταρτο όνομα αναζητείται ακόμα – ακούει στο όνομα Τόλης Βοσκόπουλος. Ο καταξιωμένος λαϊκός ερμηνευτής μετά την περιπέτεια με την υγεία του την περασμένη άνοιξη, βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και είναι έτοιμος να αναλάβει έναν τηλεοπτικό ρόλο, εκείνον του κριτή, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1.
 
The Voice

Το αντίπαλον δέος του Rising Star, το The Voice δεν έχει θέσει διόλου πιο χαμηλά τον πήχη, θέλοντας να αντιμετωπίσει στα ίσα τον έμπειρο στα shows ΑΝΤ1. Διεκδικεί έτσι για τη θέση του κριτή τον συνθέτη, στιχουργό και ερμηνευτή, μα πάνω από όλα καλό αφηγητή Διονύση Σαββόπουλο, ο οποίος δεν έχει πει ακόμα το «ναι». Από το δικό του «ναι» σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zappIT εξαρτάται και το αν θα γυρίσει την καρέκλα της και η λαϊκή ερμηνεύτρια Πάολα την οποία θέλουν στο STAR. Και πριν βιαστεί κανείς να προβεί σε συμπεράσματα, πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον τραγουδοποιό να στήνει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για το χειμώνα με γκεστ καλλιτέχνες, ανάμεσα στους οποίους και η Πάολα. Το κανάλι βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση των υπόλοιπων δυο coach που θα καθίσουν στις κόκκινες καρέκλες.

Το σίγουρο είναι πως η ανταγωνιστική διάθεση που έχει ξεκινήσει από νωρίς ανάμεσα στα δύο talent shows μόνο προς όφελος των τηλεθεατών μπορεί να είναι, αφού τόσο ο ΑΝΤ1 όσο και το STAR θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν το κοινό. Πηγή: Zappit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου