Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Οριστικό τέλος για δημοφιλή εκπομπή του Alpha

 

Άλλαξαν απόφαση τελευταία στιγμή και τη βγάζουν εκτός προγράμματος.
Οριστικό τέλος για το Κάτι ψήνεται στον Alpha. Έπειτα από 8 χρόνια επιτυχημένης πορείας, το καθημερινό reality μαγειρικής -σύμφωνα με τη Reallife- ολοκληρώνει τον κύκλο του. Η εκπομπή θα αντικατασταθεί από τη νέα καθημερινή σειρά με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Αθηνά Οικονομάκου.


Η αντίστροφη μέτρηση για το Κάτι ψήνεται άρχισε τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο ΑΝΤ1 μετακίνησε το κεντρικό του δελτίο στις 19:00 και έβαλε στις 20:00 την καθημερινή σειρά Δίδυμα Φεγγάρια που πήρε κοινό από τη μαγειρική εκπομπή. Οι ιθύνοντες του Alpha προβληματίστηκαν επί μήνες για το τι πρέπει να κάνουν στο slot των 20:00 και αρχικά σχεδίαζαν να διατηρήσουν το καθημερινό ριάλιτι έως τα Χριστούγεννα. Η πρόταση, όμως, που κατατέθηκε στον Alpha για νέα κωμική καθημερινή σειρά άλλαξε τα δεδομένα.

Η τελική απόφαση για διακοπή του Κάτι ψήνεται ελήφθη μέσα στον Ιούλιο και κοινοποιήθηκε στους συντελεστές της εκπομπής πριν από δύο εβδομάδες. Στη θέση του ριάλιτι θα μεταδίδεται από τον Οκτώβριο η σειρά Έλα στη θέση μου. Πηγή: zappit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου