Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια

 

Η 23χρονη ποπ σταρ, με τους εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο, που έγινε παγκοσμίως γνωστή ως Κατ Βαλεντάιν στη σειρά «Victorious» του Nickelodeon -πριν ξεκινήσει την καριέρα της στη μουσική- θα εμφανιστεί και πάλι στη μικρή οθόνη.

Αυτήν τη φορά θα υποδυθεί την Πένι Πρίνγκλετον στο μιούζικαλ «Hairspray Live», που θα προβληθεί στις 7 Δεκεμβρίου από το κανάλι NBC.

Η τηλεοπτική μεταφορά βασίζεται στο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ που έγινε ταινία το 1988 σε σκηνοθεσία του Τζον Γουότερς. Θα αφηγείται την ιστορία μιας έφηβης, της Τρέισι Τέρνμπλαντ, στη Βαλτιμόρη του 1962. Τα περιττά κιλά της δεν την εμποδίζουν να αξιοποιήσει το ταλέντο της στον χορό και να συμμετάσχει στο πιο δημοφιλές χορευτικό σόου της τοπικής τηλεόρασης.

Η Αριάνα Γκράντε θα υποδυθεί την καλύτερή της φίλη και τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η πρωτοεμφανιζόμενη Μάντι Μπέγιο, η οποία επιλέχθηκε ανάμεσα σε 1.000 κορίτσια που πέρασαν από τις οντισιόν. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ολοκληρώνεται -το γεμάτο αστέρια- καστ του «Hairspray Live»...

Πηγή:govastileto.gr Zougla.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου