Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Το παρασκήνιο για το αιφνίδιο τέλος της Κορομηλά από το E!

 

Πλούσιο παρασκήνιο έχει το αιφνιδιαστικό διαζύγιο της Ρούλας Κορομηλά και του καναλιού Ε, λίγες ημέρες πριν το «Bravo Ρούλα» ρίξει αυλαία με εκπομπή - υπερπαραγωγή στη Σύρο, η οποία φιλοδοξούσε να συναγωνιστεί τα μεγάλα shows των ‘90s. Το star.gr επικοινώνησε με διάφορες πηγές, τόσο από το κανάλι, όσο και από την παρουσιάστρια, και τα όσα ανέφεραν είναι «ζουμερά»…
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το φινάλε έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ ακολούθησε διευκρινιστική ανακοίνωση από το Ε, που ανέφερε πως το συμβόλαιο της παρουσιάστριας είχε ισχύ μέχρι την Κυριακή, 19 Ιουνίου.

Πηγές από το κανάλι επεσήμαναν στο star.gr πως αφορμή για το τέλος στάθηκε το κόστος του «Bravo Ρούλα», το οποίο ξεπερνούσε εξαρχής το συμφωνημένο, σε συνδυασμό με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, που ξεκίνησαν από το 24% στην πρεμιέρα και κατέληξαν μεταξύ του 10% και του 12% . Παράλληλα, οι ίδιες πηγές επανέλαβαν αυτό που αναφέρεται στη δεύτερη ανακοίνωση του καναλιού, ότι, δηλαδή, το συμβόλαιο της Ρούλας έληγε στις 19 Ιουνίου.

Ο δεύτερος ισχυρισμός, πάντως, δημιουργεί εύλογα ερωτήματα, όπως μας είπαν άνθρωποι από το περιβάλλον της Ρούλας, καθώς από την αρχή της συνεργασίας είχε γίνει λόγος για δέκα εκπομπές (η 10η θα ήταν αυτή στη Σύρο). Επίσης, διερωτώνται, αν όντως το συμβόλαιο έληγε στις 19 Ιουνίου και το κανάλι σκόπευε να μην το ανανεώσει, πώς αποφασίστηκε να γίνει εκπομπή μία εβδομάδα μετά (26 Ιουνίου) και, μάλιστα, άλλαξε η μέρα προβολής (Κυριακή αντί για Σάββατο, απέναντι από τον τελικό του «Your Face Sounds Familiar») και είχε βγει σχετικό τρέιλερ, στις 14 Ιουνίου, το οποίο υπάρχει ακόμα στο Ίντερνετ;

Στους διαδρόμους του καναλιού, πάντως, ακούγεται έντονα πως ανάμεσα στις δύο πλευρές «άναψαν τα αίματα» το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος, εκτός από παρουσιαστής, είναι και διευθυντικό στέλεχος του Ε, απαίτησε να έχει ενεργό ρόλο στο τελευταίο «Bravo Ρούλα», κάτι που η παρουσιάστρια δεν δέχθηκε.

Κατά αυτές τις πηγές, ο Μένιος, ο οποίος, μάλιστα, θα βγάλει τη δική του εκπομπή από τη Σύρο αυτό το Σαββατοκύριακο, θα ήταν μεταξύ των καλεσμένων της Ρούλας, ωστόσο, φέρεται πως αξίωσε… χορευτικό για να κατέβει τα σκαλιά του περίφημου δημαρχείου, αλλά, κυρίως, ρόλο συμπαρουσιαστή, κάτι που δεν δέχθηκε η παρουσιάστρια, με αποτέλεσμα την έντονη διαφωνία και, εν τέλει, τη ρήξη.

Τα παραπάνω ανέφεραν στο star.gr και άνθρωποι από το περιβάλλον της Ρούλας, οι οποίοι, απαντώντας έμμεσα στον ισχυρισμό περί υπέρογκου κόστους της εκπομπής, υποστήριξαν πως υπάρχουν συνεργάτες του «Bravo Ρούλα» που είναι απλήρωτοι. Μάλιστα, άφησαν να εννοηθεί ότι αυτός ήταν και ο πραγματικός λόγος για τον οποίο αποχώρησε ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος, βέβαια, σε συνέντευξή του, δεν είχε αναφέρει κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, από την πλευρά του καναλιού τονίζεται πως ο Μένιος δεν ζήτησε να συμπαρουσιάσει και η απόφαση ελήφθη για καθαρά οικονομικούς λόγους. Μάλιστα, πηγαίνοντας τις πληροφορίες ακόμα ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζουν πως το κοστολόγιο του τελευταίου «Bravo Ρούλα» πλησίαζε τις 400.000 ευρώ, με τη διοίκηση του E να το απορρίπτει μονομιάς και να λαμβάνεται η απόφαση για το φινάλε, καθώς οι τελευταίες εκπομπές, ελέω και του Euro, έκαναν μονοψήφια (ενδεικτικά, η εκπομπή της Κυριακής, που έμελλε να είναι η τελευταία της Ρούλας, σημείωσε 8,3% στο σύνολο και 7,2% στις ηλικίες 15 - 44).

Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν σε επίπεδο καναλιού και παρουσιάστριας, άνθρωποι προσκείμενοι στους καλλιτέχνες που είχαν ανακοινωθεί για το φινάλε του «Bravo Ρούλα» δηλώνουν ότι δεν είχαν καμία ενημέρωση για το τέλος της εκπομπής, η οποία, μάλιστα, λέγεται ότι θα γίνει, με παρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη, αλλαγές σε κάποιους από τους καλεσμένους και… άλλο τίτλο! Πηγή: Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου