Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Νίκος Κουρκούλης - Κέλλυ Κελεκίδου: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση της κόρης τους

 

Στην Ελλάδα επέστρεψαν ο Νίκος Κουρκούλης, η Κέλλυ Κελεκίδου και τα δύο τους παιδιά, Θάνος- Ραφαήλ και Νίκη προκειμένου να ετοιμάσουν τη βάφτιση της κόρης τους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού People, το μυστήριο θα τελεστεί τη Δευτέρα 4 Ιουλίου στον Άγιο Κοσμά, ενώ θα ακολουθήσει party για τους στενούς συγγενείς και αγαπημένους φίλους της οικογένειας στο Ακρωτήρι.

Η μικρή θα πάρει το όνομα της μητέρας της τραγουδίστριας, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν μερικά χρόνια.

"Το όνομα της θα είναι Ελπινίκη. Είναι κάτι που με χαροποιεί γιατί μέσα από τα μάτια της μικρής βλέπω την μητέρα μου", είχε δηλώσει σε περσινή τηλεοπτική εκπομπή η τραγουδίστρια. Μάλιστα, η μικρή θα έχει δύο νονούς: την Καλλιόπη Χαλίκου, στενή φίλης της Κέλλυς από την Αυστραλία και την Ντόλυ Φατσέα.

Το προσκλητήριο της βάφτισης έχει καιρό τώρα σταλεί σε πολύ κοντινούς ανθρώπους του ζευγαριού. (σ.σ. Στη λίστα των καλεσμένων βρίσκονται η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Πουνέντης, οι οποίοι ήταν μάρτυρες στο πολιτικό τους γάμο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Γωγώ Μαστροκώστα με τον σύζυγο της Τραϊανό Δέλλα και ο Κώστας Μαρτάκης). Η τραγουδίστρια επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις στους καλεσμένους της, ενώ στο πάρτι της βάφτισης είναι πολύ πιθανό η ίδια και ο Νίκος Κουρκούλης να πιάσουν το μικρόφωνο για να χαρίσουν μια ξεχωριστή βραδιά σε όσους θα τους τιμήσουν με την παρουσία τους.

Μετά τη βάφτιση, η οικογένεια πρόκειται να αναχωρήσει για τη βόρεια Ελλάδα. Το αρχικό τους πλάνο είναι να επισκεφτούν τους τόπους καταγωγής του ζευγαριού, Θεσσαλονίκη και Καβάλα.

Η επιθυμία των δύο καλλιτεχνών είναι να περάσουν αρκετό χρόνο με τους συγγενείς τους μιας και με την μετακόμιση τους στην μακρινή Αυστραλία δεν έχουν την πολυτέλεια να τους βλέπουν όσο θα ήθελαν. Πηγή: Thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου