Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

H Lady Gaga σχολιάζει την μίμηση της Μελίνας στο Your Face Sounds Familiar!

 

Η Μελίνα των Vegas έκλεψε την παράσταση, την Κυριακή που μας πέρασε στο YFSF, υποδυόμενη την Lady Gaga. Όπως είδαν όλοι, η μίμηση-έκπληξη της τραγουδίστριας, ήταν εξαιρετική κερδίζοντας άκρως κολακευτικά σχόλια.


Μπορεί να μην ήταν η πρώτη φορά, που υποδυόταν την αγαπημένη pop star, όμως όλοι έμειναν και πάλι άναυδοι, όταν την άκουσαν να ερμηνεύει το Poker Face, όπως ακριβώς είχε κάνει η Gaga το 2009 στο American Idol.

Παρά τα αναρίθμητα κολακευτικά σχόλια, η μεγαλύτερη επιβράβευση ήρθε από την ίδια την Lady Gaga!

Δες την εμφάνιση της Μελίνας στο YFSF:



Όπως είδαμε στο site dreamofgaga.com, τον ελληνικό ιστότοπο για τους fans της τραγουδίστριας, η Gaga απάντησε μέσω του manager της, Bobby Campbell. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Campbell πήρε κάποιο χρόνο για να επιβεβαιωθεί μέσω της ιστοσελίδας dreamofgaga.com, ότι η Lady Gaga έχει δει την μίμηση της Μελίνας στο σόου. Η Lady Gaga σχολίασε την εμφάνιση αυτή, λέγοντας: «Ένα μεγάλο χειροκρότημα στο τερατάκι – αδερφή μου από την Ελλάδα. Μου έφερε στο μυαλό συναρπαστικές αναμνήσεις από την εποχή του “The Fame”. Πολύ όμορφη φωνή και η καλύτερη δουλειά που θα μπορούσε να γίνει σε μεταμφίεση. Ευχαριστώ που μου υπενθύμισες τον εαυτό μου! Xέρια ψηλά για τα μικρά τερατάκια της Ελλάδας και χέρια ψηλά για τη Μελίνα». Πηγή: Mad.tv




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου