Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Τύπος σκηνοθέτησε την κηδεία του γιατί δεν μπορούσε να χωρίσει

 

Συνήθως οι άνθρωποι που είναι σε μια σχέση και δεν τους αρέσει, χωρίζουν. Παίρνουν τα πράγματά τους, διαγράφουν από το Facebook το έτερον ήμισυ και μην τους ξαναείδατε!
Ένας δικηγόρος από το Κόβεντρι της Αγγλίας όμως όπως φαίνεται το τερμάτισε! Κυριολεκτικά. Προκειμένουν να χωρίσει, προσποιήθηκε πως πέθανε!

Έβαλε λοιπόν ένα φίλο του να στείλει μήνυμα στην καημένη την φίλη του, ότι τάχα μου ήταν κάποιος συγγενής του, που έγραφε ότι ο δικηγόρος πέθανε ξαφνικά από μία σύντομη ασθένεια! Ο φίλος του όμως φαίνεται πως παρατράβηξε το αστείο γιατί έστειλε μετά ένα άλλο μήνυμα που έγραφε στην κοπέλα την ώρα και το μέρος που θα γινόταν η κηδεία του φίλου της, επειδή πίστευε ότι εκείνη δεν θα πάει!

Η κοπέλα όμως, όπως θα έκαναν όλοι, αποφάσισε να παραστεί στην κηδεία του φίλου της. Μόλις λοιπόν η κοπέλα έφτασε στην εκκλησία, διαπίστωσε ότι όχι μόνο κηδεία δεν γινόταν, αλλά ασφαλώς και το προσωπικό της εκκλησίας δεν ήξερε κάτι!

Η κοπέλα τότε είπε το όλο σκηνικό στην μητέρα της και εκείνη έκανε κάτι πολύ φυσιολογικό! Πήρε τηλέφωνο στη δικηγορική φίρμα όπου εγραζόταν ο τύπος και ζήτησε να την συνδέσουν μαζί του προσποιούμενη την πελάτισσα. Και βέβαια εκείνοι της τον έδωσαν στο τηλέφωνο.

Τι έχει γίνει τώρα; Η μητέρα της κοπέλας τον κατήγγειλε στην αστυνομία, η κοπέλα δεν θέλει να τον βλέπει και η εταιρία που δουλεύει, φοβούμενη την ανητική δημοσιότητα, δεν επιβεβαιώνει το γεγονός! Διάβασε περισσότερα στο: Τύπος σκηνοθέτησε την κηδεία του γιατί δεν μπορούσε να χωρίσει

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου