Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

O πρίγκιπας Τζορτζ φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την βασίλισσα- προγιαγιά για να γίνουν γραμματόσημο

 

Η πρώτη του μέρα στο σχολείο, οι πρώτες του φιλίες, το πρώτο του δόντι (μην το ξεχνάμε αυτό, το BBC, χωρίς πλάκα είχε βγάλει έκτακτο γι’ αυτή την είδηση) στο Ηνωμένο Βασίλειο, τουλάχιστον, θεωρούνται «σταθμοί» στη ζωή του πρίγκιπα Τζορτζ.
Πόσω μάλλον, όταν ο πιτσιρικάς ποζάρει για το πρώτο οικογενειακό βασιλικό πορτρέτο του, δίπλα στην προ- γιαγιά Ελισάβετ, τον χαμογελαστό Κάρολο και τον πατέρα του, πρίγκιπα Γουίλιαμ. Η «αξιαγάπητη», όπως χαρακτηρίζεται από την Telegraph, φωτογραφία του πιτσιρίκου πρίγκιπα, μαζί με την οικογένεια του, τραβήχτηκε στο κεντρικό σαλόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Ο μικρός στηρίζεται σε μια στοίβα από κάτι που μοιάζει με εγκυκλοπαίδειες, κρατώντας το χέρι του μπαμπά του και είναι ο μοναδικός που φαίνεται να απολαμβάνει την όλη φασαρία από φώτα, κλικς και λοιπές σκηνοθεσίες για ένα πραγματικά βασιλικό αποτέλεσμα. «4 γενιές βασιλικού αίματος», έγραψαν με περηφάνεια τα Μέσα την επόμενη μέρα (σ.σ.: η φωτογράφιση έγινε την Τρίτη) και αυτό κάπως εξηγεί την ηχηρή απουσία της μαμάς του Τζορτζ και Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλτον. Όσο για τον στόχο της φωτογράφισης; Διπλός. Από τη μία γίνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 90α γενέθλια της βασίλισσας της Αγγλίας κι από την άλλη, το πορτρέτο - και πάντα με αφορμή τους εορτασμούς - θα γίνει γραμματόσημο. Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου