Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Ανατροπή στην ελληνική συμμετοχή για τη Eurovision - Αλλαγή στους ARGO

 

Την προηγούμενη βδομάδα παρουσιάστηκαν επίσημα από την ΕΡΤ οι ARGO που με το τραγούδι «Utopia Land» θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.
Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση το συγκρότημα αποτελούν ο Βλαδίμηρος Σοφιανίδης (τραγούδι), η Χριστίνα Λαχανά (τραγούδι), ο Κώστας Τοπούζης (ποντιακή λύρα), ο Αλέκος Παπαδόπουλος (νταούλι), η Maria Elbrus (φωνητικά) και ο Ηλίας Κεσίδης (φωνητικά – κρουστά). Μόνο που στη σκηνή δεν θα εμφανιστούν αυτοί, ή μάλλον όλοι αυτοί…!

Όπως είναι γνωστό, σύμφωνα με τον κανονισμό της EBU στη σκηνή μπορούν να εμφανίζονται μόνο 6 άτομα και έτσι η ΕΡΤ μαζί με τους ARGO αποφάσισαν να κάνουν αλλαγή ώστε να ενδυναμώσουν το… vision, δηλαδή το ορατό θέαμα στην εμφάνιση του συγκροτήματος. Άλλωστε, όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit, το video clip του τραγουδιού είναι η αρχή του μηνύματος που θέλουν να στείλουν οι ARGO με το ταξίδι τους στην «Utopia Land» με σκοπό στις 10 Μαΐου από τη σκηνή του «Ericsson Globen Arena» να καλέσουν την Ευρώπη να δει το «φως» της. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου προκειμένου να έχουν πιο δυνατό θέαμα αποφασίστηκε η συμμετοχή ενός χορευτή που θα είναι ένα από τα 6 πρόσωπα που θα ανέβουν τελικά στη σκηνή.

Το πρόσωπο αυτό είναι ο Βασίλης Ρόξενος, χορευτής αλλά και τραγουδιστής που θα αναλάβει τις χορευτικές… φιγούρες προκειμένου να γίνει πιο θεαματική η παρουσίαση του ελληνικού τραγουδιού.


Ο Βασίλης Ρόξενος έχει συνεργαστεί με πολλούς και γνωστούς καλλιτέχνες κάνοντας και δικές του χορογραφίες και αγαπά πολύ το διαγωνισμό της Eurovision, οπότε είναι πολύ χαρούμενος που φέτος θα λάβει μέρος. Αυτή την περίοδο μάλιστα παίζει στην παράσταση «Victor / Victoria» που έχει ανέβει στο θέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ, ενώ όμως κάνει πρόβες με τους ARGO ακολουθώντας τις οδηγίες της Μαρίας Λυραράκη που έχει αναλάβει τη χορογραφία για τη Eurovision. Για να βρεθεί όμως στη σκηνή θα πάρει τη θέση του Ηλία Κεσίδη που ναι μεν θα συνεχίσει να είναι μέρος των ARGO και μέλος της ελληνικής αποστολής στη Στοκχόλμη αλλά θα παρακολουθήσει την εμφάνιση του ελληνικού τραγουδιού από το green room.

Έτσι οι ARGO μαζί με τον Βασίλη Ρόξενο συνεχίζουν να κάνουν πρόβες με τη Μαρία Λυραράκη ώστε την Τρίτη 10 Μαΐου, από τη σκηνή του «Ericsson Globen Arena» να καλέσουν την Ευρώπη να δει το… φως της «Utopia Land» τους…! Πηγή: http://www.newsit.gr/MelasBlog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου