Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Στην Αθήνα οι Muse στις 23 Ιουλίου!

 

Το δημοφιλές βρετανικό συγκρότημα με τα αξεπέραστα live επιστρέφει στη χώρα μας για τέταρτη φορά

Χαράς ευαγγέλια για τους Έλληνες φίλους των Muse, καθώς, με ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, η διοργανώτρια εταιρεία του Ejekt Festival ανακοίνωσε την επιστροφή του δημοφιλούς βρετανικού συγκροτήματος στην Αθήνα.

Η βρετανική μπάντα, μία από τις δημοφιλέστερες αυτήν την περίοδο σε όλο τον κόσμο, έρχεται στην ελληνική πρωτεύουσα στις 23 Ιουλίου, στην πλατεία Νερού, στο Φάληρο.

Πρόκειται για την τέταρτη συναυλία των Muse στη χώρα μας. Για πρώτη φορά είχαν έρθει το 2000, ακολούθησε η επίσκεψή τους το 2002, ενώ το 2007 έκαναν στάση στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της περιοδείας τους για το άλμπουμ «Black Holes and Revelations».

Με επτά στούντιο άλμπουμ και εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, από το «Showbiz» του 1999 μέχρι το «Drones» του 2015, οι Ματ Μπέλαμι, Ντόμινικ Χάουαρντ και Κρις Γουόλστενχολμ έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα live συγκροτήματα των τελευταίων 15 ετών.

Στη σκηνή του Ejekt θα εμφανιστούν, επίσης, την Παρασκευή 8 Ιουλίου, οι Editors, αλλά και οι James, που θα βρεθούν στην Αθήνα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας τους, με αφορμή το νέο τους δίσκο «Girl At The End Of The World», ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου. Πηγή: protothema.gr
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου