Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Με δάκρυα και αιχμές αποχαιρέτησαν πρόωρα Ουγγαρέζος – Συνατσάκη!

 

Συγκινημένοι, με κάποιους από τους συνεργάτες τους να κλαίνε και με «καρφάκια» για τους πίνακες τηλεθέασης και τα «κοψίματα» εκπομπών, αποχαιρέτησαν πρόωρα το τηλεοπτικό κοινό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη.
Όπως έχει γράψει το star.gr, πριν από περίπου δέκα ημέρες, το δίδυμο ανακοίνωσε οn air το αιφνίδιο τέλος στο «Splata Live», το οποίο έριξε αυλαία το απόγευμα της Παρασκευής, 26 Φεβρουαρίου.

Τα συγκινητικά βίντεο με στιγμές από τα backstage διαδέχθηκαν το ένα το άλλο και η ατμόσφαιρα ήταν φανερά «παγωμένη», όσο κι αν ο Δημήτρης, η Μαίρη και η ομάδα τους προσπάθησαν να ελαφρύνουν το κλίμα με χιουμοριστικές ατάκες και γέλια, αλλά και γιορτάζοντας τα γενέθλια του συνεργάτη τους, Σταμάτη Din Dan Done.

«Είμασταν όλοι μια παρέα και έτσι θέλουμε να μας θυμάστε. Κανένας δεν έχασε σ’ αυτή τη δουλειά, είμασταν σαν μια αγκαλιά στην οποία ήρθε για δουλειά και κόσμος που δεν είχε καμία σχέση και είδε αν του αρέσει. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ! Ευχαριστούμε το κανάλι που ήταν κοντά μας μέχρι τελευταία στιγμή, αυτό είναι αλήθεια», ήταν τα τελευταία λόγια του παρουσιαστή.

Παίρνοντας το λόγο, η παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως «κάναμε λάθη, μάθαμε, “κοπήκαμε”, δεν απογοητευτήκαμε» και, απευθυνόμενη στο κοινό, κατέληξε: «αν βλέπετε τη ζωή με τα “κοψίματα” σαν αποτυχίες και όχι σαν μαθήματα, το χάνετε. Το τελευταίο ενός λεπτού καλό για εμάς, ήσασταν εσείς, ήσασταν κάτι παραπάνω από νούμερα και από την AGB. Ήσασταν άνθρωποι που είχατε έναν καλό λόγο να μας πείτε. Να συνεχίσετε να είστε καλοί άνθρωποι, να συνεχίσετε να κάνετε το καλό, σας ευχαριστούμε για τη στήριξη». Πηγή: Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου