Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια: Σχέδια για μετακόμιση στην Κύπρο

 

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια, γνωρίζοντας ότι ο χειμώνας θα είναι δύσκολος σε επαγγελματικό επίπεδο κάνουν νέα σχέδια!
Τα σχέδια αυτά περιλαμβάνουν ακόμα και την μόνιμη αλλαγή της στέγης τους και την μετεγκατάστασή τους στην Κύπρο.
Και όλα αυτά καθώς οι εμφανίσεις του τραγουδιστή έχουν μειωθεί ενώ το σίριαλ που συζήταγε η ηθοποιός με τον ΑΝΤ1 έχει «παγώσει».
Το αγαπημένο ζευγάρι έχει καταλήξει ότι πρέπει και οι δύο να αναζητήσουν αλλού έδαφος για δουλειά. Άλλωστε οι επαγγελματικές προτάσεις που έχουν δεχτεί από την Κύπρο και είναι άκρως δελεαστικές και για τους δύο.

Κύπριοι επιχειρηματίες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προσπαθούν να πείσουν το ζευγάρι να μετακομίσει έστω και προσωρινά στην Κύπρο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει δεχθεί «χρυσή» πρόταση συμβολαίου από τον τηλεοπτικό σταθμό Sigma το οποίο περιλαμβάνει την παρουσίαση μουσικού talent show και αν η ίδια το επιθυμεί την δημιουργία μιας καινούριας κωμικής σειράς η οποία θα είναι γραμμένη πάνω της.

Όμως και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει δεχθεί πολύ καλή πρόταση από γνωστό επιχειρηματία του νησιού που του ζητά να στήσουν μαζί ένα καινούριο εναλλακτικό live stage στο οποίο, θα γίνονται διάφορα events και ο τραγουδιστής θα εμφανίζεται εκεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Πηγή: Madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου