Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Κοργιαλάς - Ευρυδίκη επισπεύδουν το διαζύγιό τους

 

Ζευγάρι είναι εδώ και ενάμιση μήνα ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου! Ο τραγουδιστής και μουσικός και η σύζυγός του Ευρυδίκη, αν και έκαναν προσπάθειες να σώσουν τον γάμο τους (παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2009 με πολιτικό γάμο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης) δεν τα κατάφεραν και εδώ και αρκετούς μήνες βρίσκονται σε διάσταση.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, θα αρχίσει σύντομα η διαδικασία για το διαζύγιό τους, ενώ ο Δημήτρης βρίσκεται ήδη σε «τροχιά» αναζήτησης νέου σπιτιού.
Από την άλλη, η δημοσιογράφος του Star και συνεργάτιδα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου χώρισε τον περασμένο Σεπτέμβριο από τον σύζυγό της Μπάμπη Στόκα, ύστερα από επτά χρόνια έγγαμου βίου, ωστόσο το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις, αφού έχει αποκτήσει την πεντάχρονη σήμερα Ιόλη. Πάντως, όπως μαθαίνουμε, ο τραγουδοποιός γνωρίζει για τη νέα σχέση της πρώην αγαπημένης του, όπως και η Ευρυδίκη.
Ο Μπάμπης Στόκας με τη Φωτεινή Ψυχίδου
Ο Δημήτρης και η Φωτεινή άρχισαν να κάνουν παρέα από τον περασμένο Δεκέμβριο, χωρίς τίποτα να προμηνύει το μέλλον. Μάλιστα ουδείς από τους δύο έκρυβε τη φιλική σχέση τους, με τη ρεπόρτερ μάλιστα να κάνει αρκετές αναρτήσεις και στην προσωπική σελίδα της στο facebook. Το ειδύλλιο ανάμεσά τους «προέκυψε» πριν από ενάμιση μήνα, όπως λένε οι πληροφορίες από το περιβάλλον τους, ενώ, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται άνθρωπος που γνωρίζει καλά τη Φωτεινή και παρά τα όσα γράφτηκαν, εκείνη «δεν υπήρξε σε καμία περίπτωση "τρίτο πρόσωπο" στον γάμο του Δημήτρη με την Ευρυδίκη, καθώς αυτός ήδη είχε κάνει τον κύκλο του». Πηγή: OurLife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου