Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Μια από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης ρίχνει την αυλαία!

 

Μια απόφαση που θα δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις, κυρίως στο φανατικό κοινό της εκπομπής, αναμένεται να παρθεί τις επόμενες μέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες μια από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, που μετράει ήδη 20 χρόνια παρουσίας στον "αέρα", αναμένεται να κλείσει τον κύκλο της.

Ο λόγος για το "Φως στο Τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη, που παρά την επιθυμία του Alpha για συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται να το έχει πάρει απόφαση για οριστικό τέλος της δημοφιλούς κοινωνικής εκπομπής.

Οι λόγοι που εξέφρασε η γνωστή δημοσιογράφος δεν έχουν να κάνουν γιατί επιθυμεί να... μετακομίσει το «Φως στο τούνελ» σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό αλλά γιατί θέλει να ξεκουραστεί από το ψυχικό φόρτο της εκπομπής. Ιδιαίτερα με την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη και όσα μάθαινε από τις έρευνες πριν ακόμα δημοσιοποιηθούν και στη συνέχεια με την υπόθεση της τετράχρονης Άννυ η Νικολούλη έλεγε στους συνεργάτες της ότι έχει κουραστεί πολύ και δεν ξέρει αν μπορεί να συνεχίσει...! Thestival.gr

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου