Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω που πρέπει να πας διακοπές!

 

Παρακάτω θα δείτε ποιο είναι το κατάλληλο μέρος για διακοπές, ανάλογα με το ζώδιό σας!
Κριός
Δεν χτυπάμε μια Μύκονο; Αυτό το καλοκαίρι έχετε ανάγκη από τρέλα και έντονη ζωή, η πρώτη σας επιλογή θα είναι ο πλέον δημοφιλής προορισμός, αλλά μην αρνηθείτε προτάσεις για Πάρο ή Σκιάθο. Αν έχετε τη δυνατότητα να πάτε στο εξωτερικό, να προτιμήσετε την Ισπανία.

Ταύρος
Έχετε ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση, μην επιλέξετε όμως τα Κουφονήσια! Προτιμήστε να περάσετε όμορφες στιγμές ηρεμίας σε ένα νησί του Ιονίου όπως οι Παξοί ή η Κεφαλλονιά. Αν πάλι θέλετε να βγείτε εκτός Ελλάδας, ένα εξωτικός προορισμός όπως το Μπαλί ή οι Μαλδίβες θα είναι τέλειος για σας.

Δίδυμοι
Θέλετε πάθος και ξενύχτι, άλλωστε αυτό είναι για εσάς το νόημα των διακοπών, να βγάλετε δηλαδή σε δύο εβδομάδες τα απωθημένα όλου του χρόνου από την πίεση της δουλειάς. Θα συναντηθείτε με τον Κριό στην Μύκονο, μπορείτε επίσης να πάτε στη Χαλκιδική ή στην Σαντορίνη. Με την τρέλα βέβαια που σας διακρίνει, μπορεί ξαφνικά να βρεθείτε και στο Άμστερνταμ, έστω και για μια μέρα.

Καρκίνος
Να επιλέξετε ένα ρομαντικό μέρος για τις διακοπές σας. Δεν έχει τόση σημασία αν θα σας συνοδεύει το ταίρι σας ή όχι, ο ρομαντισμός είναι κάτι που έχετε ανάγκη για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Προτιμήστε την Αμοργό, την Σκόπελο ή ακόμη και την Ρόδο, για να θαυμάσετε το κάστρο των Ιπποτών. Αν προτιμάτε το εξωτερικό, ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη με μία κρουαζιέρα στα παράλια του Βοσπόρου είναι ιδανικό για σας.

Λέων
Θέλετε λίγο από όλα, πρέπει να βρείτε λοιπόν έναν προορισμό που συνδυάζει και την ηρεμία αλλά και την έντονη νυχτερινή ζωή! Κάτι που όμως δεν πρέπει να λείπει από τις διακοπές σας είναι η άνεση. Ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στη Σαντορίνη ή στα Χανιά θα σας καλύψει, ενώ αν θελήσετε να βγείτε εκτός Ελλάδας, η Γαλλική Ριβιέρα συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις για να περάσετε καλά.

Παρθένος
Αναζητάτε την ηρεμία και τη χαλάρωση, προτιμήστε λοιπόν μικρά νησιά που δεν απαιτούν πολλές μετακινήσεις. Μια καλή παραλία κι ένα καθαρό ξενοδοχείο συμπληρώνουν το τοπίο των ιδανικών διακοπών για εσάς. Οι Παξοί, οι Σπέτσες και η Αλόννησος είναι οι κατάλληλοι προορισμοί για εσάς, αν πάλι σχεδιάζετε ταξίδι στο εξωτερικό, επιλέξτε την Ταϊλάνδη.

Ζυγός
Αν έχετε καλή παρέα, θα περάσετε όμορφα όπου κι αν πάτε! Έτσι κι αλλιώς, με την αναποφασιστικότητα που σας διακρίνει, καλύτερα να αφήσετε άλλους να αποφασίσουν για τον προορισμό. Αν θέλετε όμως να αναλάβετε εσείς την πρωτοβουλία, προτιμήστε ένα μικρό νησί όπως η Ικαρία ή η Σαμοθράκη, που θα μπορέσετε να το γυρίσετε ολόκληρο και θα κάνετε ενδεχομένως και νέες γνωριμίες. Αν σκοπεύετε να βγείτε στο εξωτερικό όμως, επιλέξτε ένα ρομαντικό κι ερωτικό προορισμό όπως η Ρώμη.

Σκορπιός
Ακόμα και στις διακοπές σας αναζητάτε το μυστήριο και το μυστικισμό. Κάθε περιοχή που κρύβει μαγεία είναι κατάλληλη για εσάς, η Πάτμος, η Σαμοθράκη, η Μήλος ή ακόμη και η Κρήτη είναι ιδανικοί προορισμοί. Στο εξωτερικό θα ζήσετε τις χίλιες και μια νύχτες στη Σαουδική Αραβία.

Τοξότης
Λατρεύετε τις εναλλακτικές διακοπές, θα περάσετε τέλεια κάνοντας ελεύθερο κάμπινγκ στην Αμοργό, στην Ανάφη ή στα Κουφονήσια. Εκεί μπορείτε να ασχοληθείτε με καλοκαιρινά σπορ και να έχετε ένα γεμάτο πρόγραμμα δραστηριοτήτων. Στο εξωτερικό, δεν έχετε αφήσει κανένα προορισμό που να μην έχετε πάει, αλλά μπορείτε άνετα να ξαναπάτε στην αγαπημένη σας Κούβα.

Αιγόκερως
Εσείς δεν χαλαρώνετε ούτε στις διακοπές σας, η Μύκονος είναι απαγορευμένο μέρος για εσάς, που θέλετε μεν να ξεφύγετε και να ξεχαστείτε λίγο, αλλά να είστε και δυο βήματα από τη δουλειά σας αν χρειαστεί να επιστρέψετε ξαφνικά. Προτιμήστε λοιπόν έναν προορισμό όπου να μπορείτε να φτάσετε οδικώς ή ένα κοντινό νησί με συχνή ακτοπλοϊκή σύνδεση, όπως η Ύδρα ή η Τζια. Αν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σας αφήσουν να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, θα επιλέξετε το Μιλάνο ή το Παρίσι για να κάνετε και τις αγορές σας.

Υδροχόος
Είστε αρκετά απρόβλεπτοι στα ταξίδια σας, θα ξεκινήσετε για Σαντορίνη αλλά αν βαρεθείτε εκεί, μπορεί να καταλήξετε στην Αστυπάλαια ή στους Φούρνους Ικαρίας! Βέβαια, όπου κι αν πάτε θα υπάρχει ένα κοινό σημείο, που δεν είναι τίποτα άλλο από το πολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο θα διαμείνετε! Αν έχετε τη δυνατότητα να πάτε στο εξωτερικό, θα επιλέξετε σίγουρα την Λατινική Αμερική.

Ιχθείς
Εσείς θα προτιμήσετε για τις διακοπές σας ένα νησί με ιστορία και πολλά αξιοθέατα που θα σας επιτρέψουν να ονειρευτείτε. Δεν αγαπάτε τα κοσμοπολίτικα μέρη, δυσκολεύεστε όμως να πείτε όχι στην παρέα σας, η Ρόδος λοιπόν ή η Κρήτη είναι οι προορισμοί που θα ικανοποιήσουν κι εσάς και τη συντροφιά σας. Αν επιλέξετε να βγείτε εκτός Ελλάδας, προτιμήστε τη Μάλτα, την Βενετία ή τη Φλωρεντία για ρομαντικές κι ονειροπόλες μέρες. Πηγη: Thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου