Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Διάσημοι που έφυγαν από κοντά μας το 2013


Και αυτό το χρόνο δυστυχώς αρκετοί διάσημοι άφησαν την τελευταία τους πνοή σκορπίζοντας θλίψη. Δείτε ποιοι είναι αυτοί, όπως δημοσιεύθηκαν στο gossip-tv.gr:

Στο κενό έπεσε για να δώσει τέλος στη ζωή του ο συγγραφέας, Νεντ Βιτσίνι, ο οποίος με την αυτοκτονία του ανοίγει μία ακόμα πληγή στον κατά τα άλλα αστραφτερό κόσμο του Χόλιγουντ.

Θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε παγκοσμίως ο θάνατος του ιστορικού ηγέτη της Νοτίου ΑφρικήςΝέλσον Μαντέλα.

Ο 40χρονος Paul Walker, που πρωταγωνιστούσε στη σειρά "Fast and Furious" "έφυγε" από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα έξω από το Λος Άντζελες.

Στις 5 Νοεμβρίου, «έφυγε» από τη ζωή ο τενόρος Βίνκο Κόκε.Τους τελευταίους τέσσερις μήνες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο λόγω μιας λοίμωξης.

Ο Λου Ριντ «έφυγε» από κύρωση του ήπατος, πάθηση για την οποία ο τραγουδιστής είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο φωτορεπόρτερ, Μπιλ Έπριτζ, ο οποίος είχε απαθανατίσει την στιγμή της δολοφονίας του Ρόμπερτ Κένεντι.

O Cory Monteith, ο πρωταγωνιστής της σειράς Glee βρέθηκε στα μέσα Ιουλίου νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Βανκούβερ. Τα αίτια του θανάτου του είναι τελικά ο συνδυασμός σαμπάνιας και ηρωίνης.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο θείος του Ραμίζ της τουρκικής σειράς «Εζέλ». Ο λόγος για τονΤουντζέλ Κουρτίζ.

Φρικτό θάνατο βρήκε η Yulia Loshagina, η οποία βρέθηκε κακοποιημένη και απανθρακωμένη σε δάσος στα Ουράλια Όρη. Την σκότωσε ο άντρας της γιατί τον κόλλησε Aids

Άφησε την τελευταία του πνοή στα 44 χρόνια του ο πρώην πρωταθλητής του μποξ Tommy Morrison ο οποίος, όπως θυμόμαστε όλοι, είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία Rocky 5, στο πλευρό του Sylvester Stallone.

Ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Φροστ πέθανε τέλη Αυγούστου από καρδιακή στο κρουαζιερόπλοιο Queen Elizabet, όπου βρισκόταν για να πραγματοποιήσει ομιλία.

Η Lisa Robin Kelly άφησε την τελευταία της πνοή στα μέσα περίπου του Αυγούστου σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Καλιφόρνια, στο οποίο είχε μπει με τη θέλησή της.

Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών ο August Schellenberg, ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε αρκετές ταινίες, όπως "Free Willy" και "The New World".

Σκοτώθηκε σε δυστύχημα στις Ελβετικές Άλπεις ο κασκαντέρ, ο οποίος υποδύθηκε τον Τζέιμς Μποντ στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012 .

Και η Κάρεν Μπλάκ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η ηθοποιός έγινε γνωστή για το ρόλο της στην ταινία εποχής «Easy Rider».

Η Γαλλίδα ηθοποιός Μπερναντέτ Λαφόν, η «μούσα» της Νουβέλ Βαγκ τη δεκαετία του '50, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 74 ετών στα τέλη Ιουλίου.

Ο Erik Rhodes άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 30 ετών. Ο πορνοστάρ πέθανε στον ύπνο του!

Η Bernie Nolan, το αστέρι της αμερικάνικης μουσικής σκηνής και ηθοποιός, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία των 52 ετών. Ήταν μέλος του οικογενειακού συγκροτήματος «Nolans» και είχε πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Blood Brothers και στο «Chicago The Musical».

Σοκαρισμένος και ο κόσμος της ραπ με την άγρια δολοφονία του ράπερ Lil SNuPE ο οποίος βρέθηκε με δύο σφαίρες στο στήθος σε κτίριο της Βόρειας Λουιζιάνα.

Την τελευταία της πνοή άφησε και η βραβευμένη με τρία Emmy Awards ηθοποιός Jean Stapleton.

"Έφυγε" τον Μάιο από τη ζωή η θεία της Angelina Jolie. Ο θάνατός της ήρθε σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την δημοσιοποίηση της ηθοποιού για την διπλή μαστεκτομή στην οποία έχει υποβληθεί.

Ο Ρέι Μάνζαρεκ έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Το ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος «The Doors» άφησε την τελευταία του πνοή στην ηλικία των 74 ετών.

O σχεδιαστής Οτάβιο Μισόνι άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 92 ετών στην οικεία του στο Σουμιράγκο.

«Έφυγε» από τη ζωή ο ράπερ Chris Kelly των Kris Kross σε ηλικία 34 χρονών.

Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 95 ετών ο ηθοποιός Άλαν Άρμπους, ο οποίος είχε υποδυθεί τον ψυχίατρο Σίντνει Φρίντμαν στη τηλεοπτική σειρά του '70 M*A*S*H.

Η τραγουδίστρια των Divinyls, Chrissy Amphlett, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 53 ετών. Έχασε τη μάχη για τη ζωή από τον καρκίνο του μαστού αλλά και την σκλήρυνση κατά πλάκας.

Άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 88χρονών η Μάργκαρετ Θάτσερ. Η πρώην πρωθυπουργός αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και είχε αποσυρθεί από την κοινωνική ζωή.

Το Μάρτιο πέθανε σε ηλικία 56 ετών, ο πρώην ντράμερ των Iron Maiden, Clive Burr. Ο Clive Burr έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 97 ετών η πριγκίπισσα Λίλιαν της Σουηδίας.

Σε ηλικία 59 ετών και έπειτα από διετή μάχη με τον καρκίνο απεβίωσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες στις 6 Μαρτίου

«Έφυγε» από τη ζωή στα μέσα Ιανουαρίου λίγες μόλις εβδομάδες αφού διαγνώστηκε ότι έχει καρκίνο. Ο λόγος για την... Sophiya Haque.

Τραγικό θάνατο βρήκε ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ, Mike Hopkins καθώς έκανε rafting.

Τέλος, στις 15 Δεκεμβρίου σε ηλικία 81 έτους ο Πήτερ Ο' Τουλ έφυγε από τη ζωή. Ο ηθοποιός είχε γίνει γνωστός μέσα από τον ρόλο του Τόμας Έντουαρντ Λόρενς στην ταινία Λώρενς της Αραβίας. Thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου