Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Πέρασε τη νύχτα με έναν... κροκόδειλο !


Δεν ήξερε ότι το τεράστιο ερπετό είχε κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι του. Πολλά παιδιά βλέπουν εφιάλτες ότι κάποιο τέρας βρίσκεται
κρυμμένο κάτω από το κρεβάτι τους. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν πρόκειται ούτε για ανήλικο, ούτε για κάποια φανταστική ιστορία.


 
Ο 40χρονος Guy Whittall, διευθυντής του καταλύματος Humani που στη Zimbabwe, μάλλον θα... βλέπει εφιάλτες για πολύ καιρό ακόμη, καθώς βρήκε όντως ένα τέρας 2,5 μέτρων μήκους κάτω από το κρεβάτι του.
 
 

Το 150 κιλών τεράστιο ερπετό κατάφερε να εισχωρήσει στο δωμάτιό του, χωρίς ο ίδιος να το αντιληφθεί, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail, και παρέμεινε εκεί ολόκληρη τη νύχτα.



Όταν εκείνος σηκώθηκε το επόμενο πρωί, δεν πήρε είδηση ότι δεν είχε περάσει τη νύχτα μόνος και κατέβηκε από το κρεβάτι του για να πάει για πρωινό. Θορυβήθηκε μόνο λίγη ώρα μετά, όταν άκουσε τις απελπισμένες κραυγές μιας καμαριέρας.
 
 
«Αυτό που με τρομάζει πιο πολύ είναι η ιδέα, ότι το πρωί που σηκώθηκα, κρέμασα τα πόδια μου όπως ήταν ξυπόλητα από το κρεβάτι και ο κροκόδειλος ήταν μόλις μερικά εκατοστά μακριά. 
 
 
 
Οι κροκόδειλοι μπορούν να κρύβονται πολύ καλά και γι΄αυτό έχουν καταφέρει να επιβιώσουν στη Γη τόσα πολλά χρόνια. 
 
 
Ξέρουν πώς να μείνουν ήσυχοι και να περάσουν απαρατήρητοι. Είναι στη φύση τους. Ο κροκόδειλος ήρθε εδώ μάλλον από τον ποταμό Turgwe, που είναι μερικά χιλιόμετρα από τα σπίτια. Ίσως του άρεσε εδώ γιατί ήταν ζεστά» είπε ανακουφισμένος που απέφυγε τα χειρότερα ο Guy.
 

Ο κροκόδειλος απομακρύνθηκε με τη βοήθεια μερικών συνεργατών του Guy και αφέθηκε ελεύθερος και πάλι στο φράγμα Chigwidi. Πηγή: newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου