Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Η 18χρονη αδερφή της Lindsay Lohan «επένδυσε» 18.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις για να της μοιάσει!


Η Ashley Horn είναι η 18χρονη αδελφή της Lindsay Lohan, που έχει τον ίδιο πατέρα με την Lindsay και όπως αποδεικνύεται έχει την 26χρονη ηθοποιό πρότυπο.

Η Ashley Horn, αδελφή της Lindsay Lohan

Για το λόγο αυτό, υπεβλήθη σε σειρά επεμβάσεων, ώστε οι δυο τους να είναι ίδιες. Τι έκανε; Ρινοπλαστική, έβαλε εμφυτεύματα στα μάγουλα και στο σαγόνι, λίπος στο σαγόνι, αλλά και στα άνω της μάγουλα.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η 18χρονη στο περιοδικό «In Touch», λέγοντας πως στόχος της ήταν: «Να μοιάζω στη Lindsay, την περίοδο της ακμής της. Όταν δηλαδή ήταν 18 με 19 ετών».

Και δεν σταματάει εκεί, αλλά λέει πως θέλει να κάνει καριέρα στο Hollywood, και πως μετά τις πλαστικές, είναι πολύ ωραιότερη και πολύ πιο hot από τη Lindsay Lohan: «Πλέον, είμαι πολύ πιο καυτή από τη Lindsay. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω» λέει.

Από την άλλη, η Ashley τονίζει πως πέρα από την εμφάνιση, δεν θέλει να μοιάσει σε τίποτε άλλο με την Lindsay, τονίζοντας πως στόχος της δεν είναι: «Να πίνω, να παίρνω ναρκωτικά και να παρτάρω. Θέλω να είμαι ένα υπεύθυνο άτομο». Govastileto.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου