Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Ποιος πρωταγωνιστής του Grey’s Anatomy αποφάσισε να αποχωρίσει μετά από 8 χρόνια;


Η Sandra Oh ή αν προτιμάτε η Dr. Cristina Yang, ανακοίνωσε ότι θα εγκαταλείψει την πολύ επιτυχημένη ιατρική σειρά Grey’s Anatomy μόλις ολοκληρωθεί και ο 10ος κύκλος.

Η ηθοποιός ήταν ένα από τα αρχικά μέλη του cast και οι συγγραφείς και παραγωγοί δεν έχουν αποφασίσει ακόμα πως θα γίνει η τηλεοπτική έξοδος της Cristina Yang από το νοσοκομείο και τη σειρά.

«Δημιουργικά αισθάνομαι σαν να έδωσα τα πάντα και νιώθω πια έτοιμη ότι πρέπει να αφήσω την Cristina Yang», αποκάλυψε η Sandra Oh και συνέχισε « Ήταν πολύ ενδιαφέρον που έπρεπε να παίξω ένα χαρακτήρα- ρόλο για τόσο πολύ καιρό αλλά έχω την αίσθηση ότι θέλει να την ελευθερώσω. Η Cristina θέλει να φύγει και εγώ είμαι έτοιμη να την αφήσω. Τώρα πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία από τους συγγραφείς για την έξοδο της από το Grey’s Anatomy». 

Όπως φαίνεται όλα τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους ακόμα και οι επιτυχημένοι τηλεοπτικοί ρόλοι.  Πηγή: http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/JUICY-NEWS/item/80282-poios-protagonistis-toy-greys-anatomy-apofasise-na-apohorisei-meta-apo-8hronia#ixzz2c3GIXuyx

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου