Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Dancing with the stars 4: Όλες οι εξελίξεις!


Πολλά είναι τα πρόσωπα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στον τέταρτο κύκλο του "Dancing with the stars 4" και άλλα που τα έχει ήδη προσεγγίσει η παραγωγή και οι συντελεστές του ΑΝΤ1.

Άλλοι από αυτούς έχουν δεχτεί ήδη τηλεφώνημα, άλλοι έχουν κάνει ήδη μια πρώτη συνάντηση και άλλοι ακόμη περιμένουν. Κάποιοι τελικά θα είναι στο show και κάποιοι ανάλογα με τις επαγγελματικές και προσωπικές τους υποχρεώσεις όχι. Ανάμεσα στα πρόσωπα που ακούγονται πώς θα χορέψουν φέτος στο show είναι αυτά των: Ευαγγελία Αραβανή, Έλενα Ασημακοπούλου, Μάρκος Σεφερλής, “Ολγα Λαφαζάνη, Χρύσπα, Ελένη Τσολάκη (TV Μακεδονία και ΠΕΔΕΣ), Ράνια Κωστάκη, Χριστίνα Σάλτη, Όλγα Φαρμάκη, και οι Κατερίνα Καραβάτου.

Ο ANT1 έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζεται για τον καινούριο κύκλο, αφού το show θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη τον Νοέμβριο. Ο Γιάννης Λάτσιος έχει ήδη προγραμματίσει συνάντηση με τη Ζέτα Μακρυπούλια, που όπως έχει γίνει γνωστό δεν έχει κανένα λόγο να πει «όχι».

Η Δούκισσα Νομικού, όπως λέγεται, θα βρίσκεται στο green room απ’ όπου θα μεταδίδει το κλίμα που επικρατεί στυς συμμετέχοντες, ενώ στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής, δίπλα στον Αλέξανδρο Κωστάλα και τον Γιάννη Λάτσιο, θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η νικήτρια του περσινού κύκλου του «DWTS», φέτος θα περάσει στην άλλη πλευρά. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή της Γκαλένας Βελίκοβα, λόγω της εγκυμοσύνης της.

Το κανάλι θέλει πολύ να βρίσκεται και η Κάτια Δανδουλάκη. Η ηθοποιός όμως, θα πρωταγωνιστεί φέτος στην νέα κωμωδία του MEGA, «Το σπίτι της Έμμας», κάτι που είναι απαγορευτικό για τη συμμετοχή της στον νέο κύκλο του show χορού.

Η παραγωγή πρόσφατα πρότεινε και σε ένα άλλον συμπαθέστατο ηθοποιό να συμμετάσχει ως παίκτης, στον Τάκη Παπαματθαίου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα απαντήσει θετικά. Govastileto.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου